[Gallery not found]

Какво е необходимо за да ми изготвите проект и оферта за обзавеждане?
Необходимо е да донесете в наш офис (или да изпратите по e-mail) скица с приблизителни размери на помещението, както и да опишете Вашите желания. В рамките на няколко дни ние ще Ви изготвим конкретна оферта и компютърна визуализация. За да разгледате Вашия проект се налага отново да посетите офис на фирмата, тъй като проекта не се предоставя на клиента преди подписване на договор за изработка. След дискусия над проекта той може да бъде променян толкова пъти, колкото е необходимо.
Каква е схемата по която изчислявате цената на една поръчка ?
Определянето на цената е специфичен процес, в съставянето на който участват много фактори, като: вида и количеството на вложените материали, използваните механизми, специфичността и сложността на проекта.
Бялата техника необходима за кухнята, трябва да закупя предварително, или вие ще ми съдействате?
Ако имате вече закупена такава, ние можеме да съобразим проeкта с нея. Ако Ви предстои закупуването, то можем да дадем професионални съвети и да закупите директно от нас уреди с чийто дистрибутори работим: Eurolux, Faber, Nardi, Bosch, Siemens, Gorenje и др.
След като проекта е доуточнен и одобрен от клиента, как протича процеса на изработка?
След като проекта е одобрен клиента заплаща капаро в размер 50% от стойността на поръчката. Наш проектант ще дойде в дома Ви, за да заснеме точните размери необходими за изработката. Изработката на поръчката отнема около20 календарни дни. В деня преди монтажа клиента трябва да заплати 40% от стойността на поръчката. Останалите 10% се заплащат след монтажа и подписването на приемателно-предавателен протокол.

Интериорен дизайн (Проект и визуализация) Ние изпълняваме и отделни поръчки само за интериорен дизайн, като правим индивидуална 3D визуализация за различни обекти. С удоволствие ще дадем професионални консултации и решения за обзавеждането на жилищни имоти, вили, апартаментни комплекси, хотели, офиси и заведения, като клиентите заплащат единствено изготвения проект.